Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

Toimintaterapian tutkimussymposium

Ideasta toteutukseksi

Osallistuin Toimintaterapian tutkimussymposiumin suunnittelu- ja toteutusprojektiin markkinointitiimin ohjaajana. Tarkoituksena oli tehdä etupäässä suomalaisille toimintaterapeuttiopiskelijoille suunnattu video tapahtumaa mainostamaan, tavoitteena herättää mielenkiintoa.

Suunnittelussa ja kuvauksissa apukätenä toimi markkinointitiimissä myös kuvaajataustainen toimintaterapeuttiopiskelija Heikki Takala. Näyttelijöiksi värväsin muista kuvauksista tutun pariskunnan: Ida Valtin ja Janne Heiskasen. Ideana oli leikitellä toimintaterapeuttien ammattialaan, tutkimussymposiumin teemoihin ja nimeen liittyen mm. näyttöön perustuvuudella ja virtuaalitekniikalla. Videolla innokas toimintaterapeutti rakentaa itselleen virtuaalilasit, kun kuulee Jyväskylän tutkimussymposiumissa olevan virtuaalitekniikkaa esillä. Futuristinen lopputulos näkyy videon lisäksi julisteissa ja promokuvissa.

Tiimin tuotokset saivat hyvän vastaanoton projektiryhmässä, mutta varsinaista palautetta kohderyhmältä tai symposiumiin osallistuneilta ei kerätty.

Valmis video ja juliste: